Askjot.com / Mashup infomatiu

El següent web combina diverses fonts d’informació per crear un servei complet per l’usuari perquè pugui arribar a més informació des d’un sol espai.

“Askjot.com” es basa en la combinació de diverses pàgines informatives disposades en una de sola per arribar a aconseguir la màxima informació sobre un terme que l’usuari pot escriure a l’inici de la pàgina.

ImageImageImage

Utilitza fonts de notícies com “Vikipedia” o “The Guardian” per donar definicions exactes sobre els termes desitjats i les combina amb enllaços a paraules clau que siguin similars als termes escollits. Dedica, bona part de la pagina a una pantalla amb ofertes “d’ebay” relacionades en vers al terme escollit i complementant-ho amb alguns serveis propis de la pàgina “d’ebay” com ara un renting de cotxes. Tot seguit afegeix el servei de google que aporta un traductor d’idiomes. Per completar el servei del web afegeix una finestra on es mostren tot un seguit de fotografies penjades al web “flickr” sobre el terme desitjat. Una pàgina on pots trobar diversos serveis informatius.

Askjot.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s