Santiago Morilla, street art des de les altures

Santiago Morilla, un artista visual que combina la il·lustració i el “street art” per crear les seves obres i expressar els humans vivint en un món malenconiós.

IN-REM-VERSO-2 INVISIBLE-BATH-2

La seva trajectòria professional com a artista va començar en el 2001 realitzant les seves peces sobre qualsevol superfície del carrer: parets, sòls, sostres, murs, grans espais… Podem trobar les seves obres repartides per a tot el món, a manera d’exposició en galeries d’art o als carrers.

Moriila, realitza intervencions artístiques en el mitjà aprofitant-se de l’espai i els objectes que hi ha en ell per utilitzar-los a manera d’elements compositius. Alguna de les seves obres tenen grans dimensions i només poden ser contemplades des d’una vista zenital des de les altures. Gràcies a les seves proporcions gegantesques, les imatges poden ser captades fins i tot pels satèl·lits.

Per crear experiències a partir de les seves peces, condensa històries i metàfores revelant significats inquietants amb els quals poder reflexionar. Els seus elements més recurrents són figures humanes combinades amb formes animals, híbrids inquietants, banyes d’animals, troncs d’arbres, trossos de cossos humans… Composicions i figures surrealistes extretes dels somnis.

http://vimeo.com/34460104#embed

+ Informació a: www,santiagomorilla.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s